&

Summer and Winter ELSA Law Schools

ELSA Law Schools är intensiva kurser (1 till 2 veckor) inom ett valt, specifikt område inom juridiken och hålls på både sommaren och vintern. Under en ELSA Law Schools får du chansen att utforska ditt valda område med andra deltagare från runtom i Europa. Ingen förkunskap är nödvändig eller presumerad.

Programmet inkluderar typiskt sett föreläsningar och workshops som levereras av experter inom området, likväl som ett socialt program såsom sightseeing, en finalbankett och fester.

ELSA Law School är öppna för alla, men medlemmar betalar en lägre deltagaravgift. Medlemmar betalar en avgift som på högst 350 €, vilket inkluderar det akademiska programmet, boende, mat, transport och det mesta av det sociala programmet. Ansökningsperioden är ofta i mars för Summer ELSA Law School och i oktober-november för Winter ELSA Law School. Du kan ansöka genom att skicka in ett personligt brev samt ett CV på ansökningssidan innan deadlinen för ansökningsperioden gått ut. Vänligen nämn i din ansökan om du har någon tidigare erfarenhet inom området, då det kan ge dig en fördel. För mer information om projektet, vänligen kontakta oss via mail.