Brysselresan 2018

Den 9-13 april anordnas ELSA Umeås årliga Brysselresa! I vår har du som ELSA-medlem möjlighet att följa med på en unik resa till Europas huvudstad där vi bland annat besöker Europaparlamentet, advokatbyrån VINGE, ELSA House m.fl. 

Brysselresan anordnas årligen och är  juriststudenter på samtliga terminer kan delta. Du som vill följa med på Brysselresan 2018 anmäler dig genom att skicka ett mail med en kort motivering till varför just du ska följa med på resan till seminarsconferences.umea@se.elsa.org. Ange även ditt namn och den termin du just nu läser på juristprogrammet.

Urvalet kommer endast att baseras på motiveringarna vilka då kommer att vara anonyma. Ansökan är bindande.

Priset för resan är i år det lägsta på länge och deltagarna betalar endast 500 kr för att följa med. Priset avser flyg, boende och samtliga studiebesök.

Brysselresan är alltid lika uppskattad av juriststudenter. Du som följer med får en inblick i hur verksamma jurister arbetar på internationell nivå, och får även träffa juriststudenter från andra länder när ELSA Umeå sammanstrålar med ELSA Bryssel och ELSA International. Självklart får du även tillfälle att upptäcka staden Bryssel!

Skicka in din ansökan senast den 15:e februari

Klart du ska följa med!

Brysselgruppen 2018

I år består vår arbetsgrupp för Brysselresan, ledd av ELSA Umeås S&C Emma Arfors, av Frida Bäckman Björkenstam, Elin Nordeman och Eloise Reyes.

Har du frågor angående årets resa, kontakta Brysselgruppen via mail till seminarsconferences.umea@se.elsa.org.