Brysselresan 2018

I vår har du som ELSA-medlem möjlighet att följa med på en unik resa till Bryssel – där vi bland annat besöker advokatbyråer, europeiska unionens råd, europakommissionen och ELSA-huset.
Priset för resan har tidigare år legat runt c.a. 3750 kr vilket inkluderar resa, boende samt alla besök. 

För att ansöka till Brysselresan skickar du ett mail till elsa.umea@elsasweden.org innehållandes ditt namn, termin och en motivering till varför just DU ska följa med.
Urvalet kommer endast att baseras på motiveringarna vilka då kommer att vara anonyma. Ansökan är bindande.

Mer information om datum för resan, ansökningsperioder och priser kommer läggas ut under hösten. Håll utkik!

Om Brysselresan

Varje vårtermin anordnas den mycket populära Brysselresan av ELSA Umeå då medlemmarna får en möjlighet att besöka EU:s institutioner.
Alla ELSA medlemmar på Umeå Universitet kan ansöka om att vara en del av den grupp på ca 5 personer som ska arrangera resan. Gruppens som väljs ut under höstterminen har till uppgift att boka resa, boende, alla besök samt övriga aktiviteter. De som är med i arbetsgruppen har en givetvis en garanterad plats på resan.

På vårterminen tar vi emot ansökningar om att få följa med på Brysselresan. Priset på resan varierar från år till år men de som följer med på resan betalar själva sin del.

Under dagarna som gruppen befinner sig i Bryssel besöker de EU:s institutioner såsom Parlamentet, Kommissionen och Europeiska unionens råd, advokatbyråer samt ELSA-huset där den internationella styrelsen arbetar. Det brukar vara en mycket givande och uppskattad resa som ger ELSA:s medlemmar möjligheten att besöka de institutioner vi läser om på programmet, knyta kontakter och självklart lära känna övriga deltagare på resan bättre.

Brysselgruppen 2018