Brysselresan 2019

I år anordnas ELSA Umeås årliga Brysselresa under vecka 18, söndag 28 april-fredag 3 maj! Årets resa bjuder på studiebesök till bland annat EU-kommissionen, Europaparlamentet och vi planerar även att besöka NATO och internationella advokatbyråer. Du får även tillfället att upptäcka staden Bryssel och fira valborg med oss!

Kostnaden för Brysselresan är 1 000 kr och då ingår flyg, boende på hotell och samtliga studiebesök.

Resan har 14 tillgängliga platser. Du ansöker genom att skriva en motivering till varför Du vill följa med på Brysselresan i ett e-mail som du skickar till brussles.umea@se.elsa.org. Mailet till oss är felstavat (brussles) så var uppmärksam på detta.
Ange även ditt namn och din termin. Motiveringen behöver inte vara längre än ½ A4.

Anmälningsperioden stänger tisdag den 26 februari kl 23.59!

OBS: Anmälan är bindande. Men har Du specifika funderingar gällande flyget hör av dig till oss på mail brussles.umea@se.elsa.org eller specificera detta i ansökningen.

Har du åkt med på en tidigare resa till Bryssel – nämn också det!

Du måste vara medlem i ELSA Umeå för att följa med på Brysselresan. Är du inte redan medlem? Du blir enklast medlem genom att besöka http://elsasweden.org/umea/bli-medlem/. Du betalar 200 kr för ditt medlemskap som räcker för hela din studietid på juristprogrammet.

Brysselgruppen 2018

I år består vår arbetsgrupp för Brysselresan, ledd av Laura Einarsson som S&C. Emelie Djerf, Caroline Hallén Lindqvist, Kajsa Grön, Julia Bruns och Moa Hamren.