Sök till ELSA Umeås styrelse!

Är du intresserad av att vara en del av världens största organisation för juriststudenter? Vill du få erfarenheter för livet och vässa ditt CV? Vill du bidra till att göra studentlivet i Umeå ännu bättre och samtidigt knyta kontakter med andra studenter från hela Sverige?

Att sitta i styrelsen för ELSA Umeå ger dig förutom allt detta, goda möjligheter att komma ut i Europa och träffa nya människor. Det ger dig erfarenhet av styrelsearbete och att anordna evenemang och studieresor för medlemmarna i ELSA Umeå, men framför allt är det väldigt, väldigt roligt!

Ansökan skickas via mejl till: valberedning.umea@elsasweden.org senast fredag den 1:a april kl. 23.59

Bifoga ett kort personligt brev om dig själv, varför ELSA lockar just dig och om du önskar någon speciell post. Inga krav på tidigare erfarenhet av styrelsearbete eller arbete inom ELSA ställs. Alla som söker blir kallade till intervju som kommer att hållas under vecka 14. Valberedningen väljer sedan sina förslag till de olika posterna men valet sker på föreningsstämman den 11 april, där alla kan kandidera.