Legal English VT 2018

LEGAL ENGLISH – ny kurs  VT 2018!

ELSA Stockholm bjuder in till Legal English 2018!

Kära medlemmar!

Nu har anmälan till vår uppskattade kurs Legal English för våren 2018 öppnat. Kursen går ut på att ge juriststudenter verktyg och kunskaper i juridisk engelska genom interaktiva föreläsningar med verksamma jurister från olika rättsområden. Inför årets kurs har vi föreläsare från ett antal välkända advokatbyråer och forskare. För att bli godkänd på kursen krävs 80% närvaro och deltagarna belönas med ELSA Stockholms Legal English Certificate.

Kursen startar den 12 februari 2018 och består av kvällsföreläsningar på måndagar kl. 18-20. Vi bjuder på enklare tilltugg och dryck. Kursavgiften är 100kr. Kursen avslutas med en mingelkväll och diplomutdelning.

Detaljerad information och uppdateringar finns i eventet Legal English 2018 på Facebooksidan ELSA Stockholm. Har du frågor om kursen går det även bra att kontakta oss på legalenglish.stockholm@se.elsa.org

Klicka på länken nedan för att anmäla dig! Anmälan är öppen för alla terminer.

https://docs.google.com/forms/d/1-9c48DShcDARfaa-pyfx-wXhH-pTwQLGDiO78PFHHiU/

 

En förutsättning för att delta är att du är medlem i ELSA.  Bli medlem via länken nedan http://elsasweden.org/stockholm/bli-medlem/

 

Har du frågor om ditt medlemskap går det bra att kontakta secgen.stockholm@se.elsa.org