Nyhetsbrev

ELSA Swedens Newsletter #11

ELSA:s verksamhetsåret är nästan slut, men ditt engagemang behöver inte att vara det! I årets tredje och sista newsletter berättar tre personer om ytterligare engagemang. Dagne berättar om sitt år i styrelsen av ELSA International. Cristina berättar om hur det är att vara aktiv i en internationell arbetsgrupp i ELSA. Nadja berättar om sin praktik på ELSA Swedens samarbetspartner Stockholms Asylbyrå. Trevlig läsning!

Läs nyhetbrevet här:
https://issuu.com/elsasweden/docs/newsletter11

Anslagstavlan

God Jul och gott nytt år önskar ELSA Sweden!

elsa-sweden-god-jul

ELSA Sweden deltog på International Council Meeting i Porto

Den senaste veckan har ELSA Sweden deltagit på International Council Meeting i Porto, Portugal. ICM är ELSAs högst beslutande organ. En vecka under hösten och en vecka under våren varje verksamhetsår träffas hela nätverket under detta möte. ICM arrangeras i olika länder varje år. Under veckan hålls tre olika stämmor: opening plenary, mid plenary och final plenary. På stämmorna tas beslut i frågor som under veckan diskuteras på de olika workshopsen. Beroende på vilken post i styrelsen en har bestämmer vilken workshop du deltar i.

ELSA Swedens styrelse vill tacka alla deltagare, den internationella styrelsen och anordningskommittén för en fantastisk vecka med lärorika diskussioner.

fullsizerender-20