Nyhetsbrev

Nyhet om nyhetsbrevet

Halloj alla ELSA-entusiaster!

Nyhetsbrevet är numera enligt vår beslutsordning inte ett obligatorium för VP MKT då det av Stämman (NCM 2019-04-16) ansågs ha tappat sitt informativa syfte då nya kanaler för kommunikation har framkommit. Följ oss därför istället på @elsasweden på Facebook och Instagram för att hålla dig 100% uppdaterad på vad som pågår inom nätverket.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Anslagstavlan

Nytt sätt att registrera ditt ELSA-medlemsskap!

I samarbete med Arcmember har ELSA Sweden tagit fram ett nytt förenklat sätt att bli medlem i föreningen. Nu kan du registrera dig till vilken lokalgrupp som helst via en och samma länk. Därtill förbättrar den nya registreringen vår administration på lokalnivå.

Klicka dig vidare på länken nedan:
https://elsa.arcmember.net/Public/becomemember.aspx

Vill du göra som tidigare? Inga problem medlemsformulären ligger uppe som vanlligt på respektive lokalgrupps hemsida

Ha en fin söndag!

Pre: NCM Gothenburg 2019

Arbetsmaterialet är utskickat och förberedelserna är i full gång. Snart smäller det, Natoional Council Meeting 2019. Är ni redo ELSA Umeå/Karlstad/Lund/Linköping/Örebro/Umeå/Göteborg/Uppsala? Under helgen kommer ELSA Swedens status och väg framåt att diskuteras. Förhoppningsvis kommer även en stark kompetensuteveckling ske på diverse workshops.

Strax efter helgen kommer ni kunna se aktuella ändringar i beslutsordningen.

Under helgen estimeras ett antal marketeers utföra ett fenomenalt arbete på sin Workshop om hemsidan. Därav har vi bunkrat för hög trafik på vår server de kommande dagarna.

#ELSA2019
#ELSASWEDEN

#WeAreELSA

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.