TACK för 2017!

Höstterminen börjar lida mot sitt slut och efter lite ledighet väntar en ny spännande termin med massvis av roliga event. Till hjälp har styrelsen nu en resegrupp och en projektledare för Legal English-kursen vilket betyder att vårens kommande evenemang kommer bli bättre än någonsin!

Utöver det kommer det bjudas in till fler gästföreläsningar och andra roliga event och firanden. Men är det så att just du har något förslag på vad du skulle vilja att ELSA hittade på, det kan vara att ta hit en speciell gästföreläsare eller besöka en specifik byrå/företag, i så fall är vi väldigt glada om du hör av dig (gothenburg@se.elsa.org) – ELSA Gothenburgs verksamhet är till för alla medlemmar och vi i styrelsen vill att ni ska påverka!

Sista innan jul är ett extrainsatt styrelsemöte den 20/12 – 2017 där alla medlemmar är hjärtligt välkomna för att delta och göra sin röst hörd!

ELSA Gothenburg passar på att redan nu önska alla er  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!