Vill du bli en del av ELSA?

ELSA Gothenburg söker glada studenter som är sugna på att engagera sig inför vårterminens kommande event av ELSA.

Bland annat sökes gruppledare till Legal English kurs och studieresa samt en arbetsgrupp till studieresan.

Gruppledare för Legal English innebär att du ansvarar för att ta kontakt med föreläsaren som ska hålla i ca 5 lektioner i juridisk engelska och ansvarar för omkringliggande nödvändigheter men självklart med uppbackning utav styrelsen. Gruppledare för studieresan är den som är ansvarig för arbetsgruppen och tillsammans är målet att planera och boka en resa till t.ex. en annan stad för studiebesök eller utbyte med en annan ELSA förening. Om du vill veta mer om varje position finns ett inlägg på Facebook där varje position beskrivs utförligt och har du andra frågor tveka inte att kontakta oss via mail, gothenburg@se.elsa.org eller via Facebook.

Det krävs ingen förkunskap, det du ska göra är att kort beskriva dig själv, varför du vill engagera dig och tala om vilken termin du går – men kom ihåg ALLA terminer kan söka!

Ansök senast den 30 november genom att skicka ett mail till gothenburg@se.elsa.org!

Självklart ska du söka om du är intresserad!