Vem är du?

Jag heter Ida och går min femte termin på juristprogrammet till hösten. Förutom studier sysslar jag mycket med träning och musik, till exempel älskar jag att sjunga!

Vad gör du i ELSA?

Jag kommer vara Director for Internal Management.

Dina förväntningar på året?

Jag förväntar mig att få träffa många nya och intressanta personer samtidigt som jag spenderar tid med redan funna vänner. Utöver det hoppas jag kunna samla kunskap om kommunikation och samordning.

Vad är det bästa med ELSA?

Att ELSA har så många medlemmar från olika länder vilket gör det möjligt att lära känna olika kulturer. Jag ska till exempel vara Buddy i höst för en Newbie från Belgien.

Vem är du?

Jag heter Elin och läser termin 7 på juristprogrammet i Lund. Tidigare har jag varit Secretary General för ELSA Lund och verkar ha svårt att släppa ELSA helt

Vad gör du i ELSA?

Jag kommer som Director for Internal Management fokusera på GDPR

Dina förväntningar på året?

Jag förväntar mig få lära känna lokalgrupperna mer och ha lika roligt som vanligt med ELSA!

Vad är det bästa med ELSA?

Att ELSA möjliggör samarbete och vänskap mellan jurister från olika städer och länder och att medlemmar ges möjligheter att åka ut i Europa.

Vem är du?

Jag heter Jacqueline, är 21 år och börjar termin 4 på juristprogrammet i Uppsala.

Vad gör du i ELSA?

Jag är Director for External Relations, vilket betyder att jag koordinerar förhållandet mellan ELSAs lokalgrupper och externer.

Dina förväntningar på året?

Mina förväntningar är att få lära mig mer om ELSAs nätverk och träffa nya intressanta människor! Helt hundra på att de kommer hända.

Vad är det bästa med ELSA?

Det bästa med ELSA är alla möjligheter som ELSA erbjuder, både inom Sverige men också internationellt! Två av mina favoritaktiviteter som ELSA arrangerar är Moot court och the buddy program