Vem är du?

Jag heter Linnea och är 23 år och jag läser nu min fjärde termin på juristprogrammet i Uppsala.

Vad gör du i ELSA?

Min post för ELSA Sweden är Director for External Relations. Mina arbetsuppgifter är kort sagt att ansvara för att underhålla och uppdatera ELSA Swedens digitala register med externa kontakter. Jag trivs väldigt bra med min post och tycker att den är både rolig och givande. Jag är även terminsambassadör för ELSA Uppsala, vilket jag varit sedan termin 1.

Vad är det bästa med ELSA?

Jag har trivts och trivs jättebra med alla engagerade i ELSA som jag har träffat och träffar. Men framförallt har jag haft väldigt roligt som engagerad i verksamheten. Har bland annat haft chansen att vara med på Nordic Officer Meeting i Köpenhamn, följa med till Bryssel på studieresa, delta i intressanta seminarier och föreläsningar samt vara med på trevliga middagar och roliga fester. Jag skulle verkligen rekommendera alla att söka till poster inom ELSA!

Vem är du?

Mitt namn är Sara Ramberg och jag är 24 år. Jag läser femte terminen på juristprogrammet i Lund.

Vad gör du i ELSA?

Jag sitter på dubbla stolar! Jag är både Director för Newsletter, där jag hjälper Rebecca med att få ihop spännande och intressanta artiklar för nätverkets nyhetsbrev, och för Alumni, där jag tillsammans med Andreas försöker klura ut hur vi bäst ska göra för att alla som varit engagerade i ELSA ska fortsätta vilja hänga med på ett hörn – både för det sociala och för att kunna bidra med erfarenheter och kunskap.

Vad är det bästa med ELSA?

Jag älskar den internationella utblick som nätverket ger, jag känner att det ger mig möjlighet att tänka utanför de nationella gränser som juristprogrammets jurisdiktion vanligen sätter. Jag uppskattar alla häftiga föreläsningar, seminarier och studiebesök, som blir ett riktigt bra komplement till den “vanliga utbildningen”. Dessutom är det underbart att få lära känna alla engagerade människor som driver nätverket framåt. Jag hoppas verkligen på att kunna vara en del av nätverket länge till!