Vem är du?

Jag heter Fatma, är snart 20 år och går min andra termin på juristprogrammet vid Lunds universitet. När jag inte studerar befinner jag mig på gymmet där jag tränar tyngdlyftning och bodybuilding.

Vad gör du i ELSA?

Jag är Director for Internal Managemen, vilket innebär arbete med harmonisering av stadgar mellan ELSAs lokalgrupper samt hjälper jag Secretary General för ELSA Sweden.

Dina förväntningar på året?

Mina förväntningar på året är att lära känna nya människor och ha roligt tillsammans i ELSA. Utöver det att även erhålla nya erfarenheter både av organisationen och medlemmarna.

Vad är det bästa med ELSA?

Speciellt med ELSA är möjligheten för juriststudenter från inte bara Sverige, utan hela världen att integrera och dela med sig av kunskaper till varandra genom bland annat sociala aktiviteter och möten.

Vem är du?

Jag heter Emilia och går femte terminen på juristprogrammet i Umeå. Föregående verksamhetsår var jag Vice President for Academic Activities i ELSA Umeå och året innan var jag Director för ELSA Umeås Brysselresa.

Vad gör du i ELSA?

Jag kommer att vara Director for Moot Court Competition, vilket främst innebär att jag kommer att stötta lokalgrupperna i deras arbete med rättegångstävlingarna. Jag kommer även att utforska möjligheterna för en nationell MCC.

Dina förväntningar på året?

Jag förväntar mig att få hjälpa lokalgrupperna i deras arbete, lära känna många nya människor och ha roligt med ELSA.

Vad är det bästa med ELSA?

Alla möjligheter som ELSA erbjuder både på lokal, nationell och internationell nivå samt att ELSA gör det möjligt att lära känna människor från andra delar av Sverige men även från andra länder.