Vem är du?

Jag heter Ida och går min fjärde termin på juristprogrammet till hösten. Förutom studier sysslar jag mycket med träning och musik, till exempel älskar jag att sjunga!

Vad gör du i ELSA?

Jag kommer vara Director for Internal Management.

Dina förväntningar på året?

Jag förväntar mig att få träffa många nya och intressanta personer samtidigt som jag spenderar tid med redan funna vänner. Utöver det hoppas jag kunna samla kunskap om kommunikation och samordning.

Vad är det bästa med ELSA?

Att ELSA har så många medlemmar från olika länder vilket gör det möjligt att lära känna olika kulturer. Jag ska till exempel vara Buddy i höst för en Newbie från Belgien.

Vem är du?

Jag är Uppsala-student, 24 år. Jag gillar internationella projekt och nätverk, såsom ELSA, men jag är faktiskt ganska ny i föreningen.

Vad gör du i ELSA?

Jag utvecklar ELSA Swedens webbsida tillsammans med VP Marketing. Om du ser att denna sida förändras och blir fräschare med tiden, så betyder det att jag har gjort mitt jobb bra.

Dina förväntningar på året?

Åh, det ska bli jättekul. Mina förväntningar är ganska öppna, men jag vet att man lär sig nya saker hela tiden när man engagerar sig och speciellt när man skapar webbsidor

Vad är det bästa med ELSA?

Det bästa är att man träffar härligt folk från olika håll i Sverige och Europa.

Vem är du?

Jag heter Jacqueline, är 21 år och börjar termin 3 på juristprogrammet i Uppsala.

Vad gör du i ELSA?

Jag är Director for External Relations, vilket betyder att jag koordinerar förhållandet mellan ELSAs lokalgrupper och externer.

Dina förväntningar på året?

Mina förväntningar är att få lära mig mer om ELSAs nätverk och träffa nya intressanta människor! Helt hundra på att de kommer hända.

Vad är det bästa med ELSA?

Det bästa med ELSA är alla möjligheter som ELSA erbjuder, både inom Sverige men också internationellt! Två av mina favoritaktiviteter som ELSA arrangerar är Moot court och the buddy program